Brainstormsessie – in groep

‘Help! Ik zit vast 😔..
Ik ben iets aan het uitwerken, maar weet niet hoe ik verder kan… Mijn hoofd voelt als een kip zonder kop en ik heb geen idee wat ik nog kan doen om mijn idee verder uit te werken en te verkopen.’

Komt deze zin jou bekent voor?
Ewel, mij ook. Ja, eerlijk!
Elke ondernemer zit wel eens ERGENS vast 😉.

Daar zijn eerlijk over en moeten we echt niet over zeveren.

Het belangrijkste is… Hoe pak je dit aan? Ga je zelf aan de slag ermee, vraag je het aan een gezinslid/vriendin of ga je opzoek naar iemand je jou concreet op weg kan helpen?

Waarom een brainstormsessie?

Tuurlijk is het tof om zelf een antwoord te vinden op jouw vraag 😄. Dat voelt als een geweldige schouderklop… Maar wat staat daar tegenover?
👉🏻 Uren opzoekwerk
👉🏻 Tijd die verliest om creatief bezig te zijn. Dat is wat jij het liefste doet, toch?
👉🏻 Energie die daalt omdat je bezig bent met iets dat je niet graag doet.
👉🏻 Minder energie, minder zin om te werken, minder creativiteit…

Iets met een vicieuze cirkel, laat ik het zo stellen en dat kan écht niet de bedoeling zijn!Wat houd jou mogelijks tegen?

‘Ja maar… Ik heb geen geld’

👉🏻 Hoe belangrijk is jouw onderneming en wat zijn je prioriteiten? Stock aankopen en daar mee blijven zitten omdat je jouw probleem niet aanpakt? Of die stock even laten voor wat het is en er na de sessie op een efficiënte manier mee aan de slag gaan? Je doet veel geld op aan dingen waarvan je dénkt dat ze gaan helpen. En eigenlijk verschuif je het probleem gewoon 🙃

👉🏻 Indien je mijn tips en raad volgt, brengt een brainstormsessie je geld op. Ja, écht!

Je hebt waarschijnlijk van mij al gratis tips gehad via berichtjes. Hebben deze geholpen? Ja?
Wel, stel je nu voor dat je 2u mijn onverdeelde aandacht hebt en samen met 3 andere ondernemers even full-focus kan gaan in jouw onderneming 😎.

Samen kunnen we bergen verzetten!

Samen staan we sterk 😉!


Blije klanten na een brainstormsessie.

Jolien J
2024-01-10
Bedankt voor de verfrissende blik op mijn kleur-rijke projecten!
Marie-Lise Van Wassenhove
2023-12-08
Het gratis consult is alvast een dikke aanrader. Alexandra luistert, denkt mee na en geeft concrete tips waar je concreet mee aan de slag kunt.
Jaimie Deadpixel
2023-12-06
Zit je als ondernemer met een idee, of heb je een mogelijke samenwerking dan is de brainstormsessie met Alexandra een echte aanrader. Enkele maanden geleden zat ik met een idee voor een samenwerking. Na onze brainstormsessie hadden we een duidelijk plan hoe we alles zouden aanpakken. Vandaag is onze co-branding officieel gelanceerd. En kan je zeggen dat we het niet zo vlot hadden kunnen doen zonder de raad en hulp van Alexandra. Echt een topper!
Nadine Nordini
2023-11-23
Alexandra heeft me geholpen met concrete tips over hoe mijn verkoop boosten en hoe echt het verschil maken met concullega's. Zij denkt echt met je mee en staat voor je klaar met praktisch advies. Geen boekenwijsheid maar nuttig advies gebaseerd op eigen ervaringen. Een aanrader!
ilse vandael
2023-11-20
Keitof gesprek gehad en nog wat tips meegekregen .zeker de moeite waard. Nogmaals merci voor je hulp.
Inner Mind
2023-10-30
Ik heb Alexandra leren kennen op één van haar netwerkavonden. Ze is als een lijm tussen veel ondernemers. Heel groot diversiteit aan info over alles wat een startende en ervaren ondernemer moet weten. Dit allemaal op zo een leuke laagdrempelige manier. Topper! 🙏
Goedele Van Keer
2023-10-30
Als je wil brainstormen over je onderneming, dan moet je bij Alexandra van Vermarkt zijn. Ze heeft altijd oplossingen en tips waar je direct mee aan de slag kan!
Sille Brugghemans
2023-01-28
Tijdens een sessie van 2u overliepen we mijn webshop, en de nieuwe stappen die ik wil zetten. Alexandra drong meteen door tot de kern en bood al snel enkele concrete oplossingen aan. Super ervaring! Aanrader!
Marjolein
2023-01-27
Als je met veel vragen zit, nood hebt aan een duwtje in de rug of als je op zoek bent naar een second opinion van iemand met ervaring, dan is Alexandra degene bij wie je een brainstorm sessie wil boeken! We hadden een zeer aangenaam vlot gesprek wat mij veel nieuwe inzichten en nieuwe motivatie opleverde! Ze is iemand die je graag in je netwerk wil hebben! Een aanrader voor zowel startende als ervaren ondernemers!
Laura Stala
2022-10-08
Mijn brainstormsessie met Alexandra was exact wat ik nodig had. De ideeën die ze bracht om mijn zaak naar een volgend niveau te tillen waren zo inspirerend dat ik heel veel zin had om er in te vliegen. Alexandra was ook heel enthousiast en bemoedigend! Nadien stond ze ook open om feedback te geven op mijn foto’s en ideeën. Dus het is zeker niet zo dat je er na de brainstormsessie direct alleen voor komt te staan. Zeker een dikke aanrader om met Alexandra samen te werken!!

Wat mag je verwachten?

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.