Cadeauwinkel VENEIR x KIKERVIZ

Wanneer ik uitgenodigd word voor een verjaardag, babyborrel, trouwfeest… bestel ik meestal een leuk cadeau online of ga ik enkele dorpen verder opzoek naar een origineel geschenk. Snelle oplossing en vooral ideaal omdat ik met gsm, internet en smartphone overweg kan.

​MAAR… Tijdens het flyeren voor mijn kerstmarkt in Merchtem (18/12/22) werd ik aangesproken door enkele bewoners van Peizegem:

‘Ja, ‘t is toch jammer dat het altijd in Merchtem doorgaat, wij kunnen hier geen cadeaus kopen. We moeten met de bus naar Merchtem of aan onze dochter/zoon vragen om een cadeau mee te brengen. Da’s ni plezant hé. Via internet dingen kopen dat durf ik ni zenne.’

Die woorden hebben mij aan het denken gezet. Ook al had ik toen nog geen geschikte oplossing, het is steeds in mijn achterhoofd blijven hangen.

Enkele weken later kreeg ik van Helga (KIKERVIZ, in ‘t blauw) een berichtje met de vraag of ik niemand kende die iets samen met haar wou opzetten. ‘T moest zo zijn!

‘Ale, nu hebben we veneir ne cadeau vandoen’ – vandaar de naam ook ;-). Eens een goei dialect kan deugd doen!

Op 3 juni 2023 zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie, een groter pand met meer mogelijkheden waar ook de Boskant Loft onderdeel van geworden is.

Onze focus ligt op het samenbrengen van unieke items, gemaakt door Belgische ondernemers. 

Adres: Nieuwbaan 74 – 1785 Peizegem (Merchtem) – http://www.veneir-kikerviz.com

Doe je graag mee? Stuur gerust een mail naar info@veneir-cadeaus.be .

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.