Klaar om jouw creatieve ideeën om te zetten in een sterk authentiek merk?

Spuit jouw creatieve brein altijd maar ideeën in het rond, maar raak je er niet aan uit hoe je deze kan filteren, bundelen en er richting aan kan geven? Dan is dit ‘Creative Brand’ traject iets voor jou!

Alexandra Vermeir - Vermarkt

Voor wie?

Dit ‘Creative Brand’-traject is iets voor jou wanneer jij…

 • als basis een productidee hebt. Een combi met een dienst is in een latere fase perfect mogelijk, maar dit traject is gericht op het lanceren van een merk met product(en) als basis.
 • eindelijk vooruitgang wil maken in jouw onderneming(sidee) en er 100% voor wil gaan!
 • de ideeën die al lang in jouw hoofd rondzweven eens concreet wil maken en de fundering wil geven die ze verdienen. 
 • gemotiveerd bent om hiermee ook écht aan de slag te gaan.
 • niet alleen in het ondernemerschap wil staan, maar je ook wil laten omringen door gelijkgestemde ondernemers.
 • een plek zoekt waar je ongegeneerd vragen kan stellen rond jouw onderneming, zonder schrik te hebben dat je overvallen wordt door ongevraagde reclame en promo. 

Max. 8 ondernemers per traject.

Wat mag je verwachten?

Een traject waar jij jezelf mag zijn en jouw ideeën niet als ‘te veel, te groot, te zot’ beschouwd worden.

En…

 1. Een face-to-face kennismaking/netwerkmoment met de groep aan het begin van het traject.
 2. Mijn werkboek ‘van productidee naar sterk merk’ met 122 pagina’s. aan oefeningen waarbij we samen stap voor stap de fundamenten van jouw merk gaan vastleggen.
 3. Samen co-worken! Er zijn 5 co-worksessies van 2u inbegrepen, waar we specifiek aan de slag gaan met het werkboek. Elke co-worksessie sluiten we af met een gezellige netwerklunch (ongeveer 1u). We zien elkaar dus telkens 3u per maand en deze sessies zullen zoveel als mogelijk fysiek doorgaan. Je kan op dat moment ook nog vragen stellen. 
 4. Een online gesloten community waarin je vragen kan stellen aan elkaar én aan mij. Ik neem Q&A’s op om al jullie vragen te beantwoorden.
 5. Een afsluitende netwerkavond om na te praten en te connecteren.
 6. Tijdens dit traject krijg je 25% korting op mijn aanbod (1-1 ‘Creative Support’, workshops, thema-avonden. Niet geldig op trajecten).

Alexandra Vermeir - Vermarkt

Dit is een traject voor ondernemers die…

 • zich niet thuis voelen in de standaard businesscoaching en zich overweldigd voelen door businesscoaching waar gefocust wordt op ‘kies 1 ding en ga daarmee verder’.
 • zich niet willen laten ‘kooien’ door 1 idee, maar effectief een MERK willen uitbouwen waar ze hun ideeën kunnen omzetten in een aantal sterke producten/diensten.
 • een hands-on aanpak willen rond hun ideeën.
 • gerichte begeleiding zoeken rond hun onderneming.
 • op eigen tempo, maar met de juiste motivatie een sterk merk willen uitbouwen.
 • er niet alleen willen voor staan.

Wat maakt dit waardevol voor jou?

 • We pakken alles aan vanaf 0, je hoeft nog geen (ervaren) ondernemer te zijn om mee te doen aan dit traject.
 • Alles wat erbij komt kijken om een onderneming te onderbouwen.
  • Jezelf leren kennen:
   Deep dive in jouw persoonlijkheid & manier van ondernemen zoeken die bij jouw gezin, waarden, normen, manier van leven… past.
  • Jouw relatie met ondernemen onderzoeken:
   Wat drijft jou? Waarvoor wil jij bekend staan? We gaan jouw sterktes omzetten in ondernemerskwaliteiten die je gaat verwerken in jouw aanbod.
  • Je doelgroep leren kennen:
   We nemen jouw persoonlijkheid mee in de zoektocht naar een doelgroep die ook bij jou past als ondernemer. Die match = onmisbaar!
  • Marktonderzoek uitvoeren:
   We duiken hier dieper in jouw doelgroep & de bijhorende noden. Ik neem jou mee in de verschillende mogelijkheden om een marktonderzoek op te starten en je krijgt van mij een eerste opzet om jouw eigen vragenlijst te gaan opstellen.
  • Hoe ga je alles opbouwen en hoe vind je de rode draad tussen jouw ideeën?
   Leer jouw productspecificaties kennen en duik in de optimale opbouw van jouw product + de regelgeving errond. Ik neem jou mee in alle eigenschappen die mogelijks belangrijk zijn bij het maken van jouw product.
  • Je aanbod opbouwen bij een bijkomende dienst, bv. workshops:
   Waarmee moet je rekening houden bij het opzetten van een online/fysieke onderneming? We overlopen de mogelijke manieren om jouw aanbod op te bouwen. Ideaal voor degene die een combi maken van product en dienst.
  • Jouw aanbod leren opschalen:
   Help, plots een grote bestelling! Ik leer jou om te gaan met situaties als deze. Paniek is geen goede stimulans, dus dat gaan we vermijden.
  • Jouw persoonlijke marketingmix bepalen:
   Volledig aangepast aan jouw persoonlijkheid en aanbod. Hier komen volgende delen aan bod: jouw prijs bepalen, de plaats waar je gaat verkopen, welke soorten promotiemogelijkheden je kan gebruiken, hoe je jouw marketingmateriaal kan opstellen… en meer.
  • Een financieel plan opstellen:
   Dit is voor elke ondernemer anders, we gaan samen aan de slag met mijn excel-template.
  • Jouw merk, doelen & stappenplan voor de toekomst:
   Je leert vanaf 0 jouw eigen merk opbouwen, inclusief je eigen uniek verhaal. Je legt je doelen vast voor de komende maanden. Dankzij het heel uitgebreide & uitgewerkte stappenplan weet je waar aan je als eerste moet beginnen. Ik reik jou ook verschillende tools aan om alles georganiseerd te houden, zodat je na het traject perfect verder kan zonder terug vanaf 0 te moeten beginnen.

We starten begin juli en gaan door tot eind november. December is een drukke maand voor vele productondernemers dus we zorgen ervoor dat jij eind november klaar bent om volop aan de feestdagen te beginnen! In totaal dus 5 maanden en een 21 uur (!!!) aan fysieke contactmomenten. Er is dus voldoende kans om vragen te stellen en een band op te bouwen met de andere deelnemers. 

Locatie voor de co-worksessies en netwerkevents: Boskant Loft, Nieuwbaan 74, 1785 Merchtem.

De dagen voor de co-worksessies zullen afhangen van de groep. Wel steeds in de voormiddag van 10u tot 12u met een lunch tot 13u. We kunnen dit afwisselen en eventueel ook eens op een zaterdag organiseren. De opties zijn eindeloos en bespreken we samen met de groep!

Prijs PILOT-traject? € 799 (excl. BTW)

Opgelet: slechts 8 plaatsen beschikbaar!

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.