Een krachtige online aanwezigheid met authentieke content en mooie beelden?
Dat kan!

Bij Click, Connect & Content bundelden we onze krachten om jou te helpen je zichtbaarheid te vergroten en je bedrijf naar een hoger (en leuker) niveau te tillen, zonder gedoe, stress, moetjes of pushy salestechnieken.

Alexandra Vermeir - Vermarkt

Voor wie?

De 3-in-1 Brand Boost is voor jou als je:

 • online impact wil maken en je steun kan gebruiken om die eerste stapjes te zetten of je online aanwezigheid nog krachtiger te maken
 • snakt naar veelzijdige en kwalitatieve foto’s die je verhaal tot leven brengen. Want ja, ook jouw onderneming heeft een verhaal dat verteld mag worden!
 • op zoek bent naar een frisse wind in je marketing met nieuwe, inspirerende beelden en contentideeën.
 • in contact wil komen met gelijkgestemde ondernemers.
 • je content een portie strategie kan gebruiken omdat je er tot nu geen tijd of zin voor had, niet wist hoe, of je je er te onzeker over voelt

Opgelet: slechts 6 plaatsen beschikbaar!

Wat zit erin voor jou?

Een alles-in-één pakket bestaande uit:

 1. Een online workshop over Contentstrategie en -planning: Een interactieve sessie vóór de fotoshoot, geleid door Hannie, ethische copywriter & marketeer. Met tips en tricks voor een authentieke zichtbaarheid en concrete voorbeelden om jouw contentstrategie te versterken en te personaliseren. En als we zeggen: ‘persoonlijk’, dan menen we dat ook! Hannie doet vooraf een scan van jouw online communicatie zodat ze jouw meteen rake tips kan geven.

 2. Een mini brandingshoot (45 minuten): Annelien, branding fotograaf, zorgt ervoor dat jij en je bedrijf stralen met stijlvolle en unieke portretten. De verschillende locaties en kledingwissels zorgen ervoor dat jouw beelden veelzijdig en multi-inzetbaar zijn.

 3. Chill & Connect: Wie dat wil, kan voor en na de fotoshoot (of misschien zelfs tijdens 😉) met een knabbel en babbel ontspannen met mede-ondernemers.


Wat maakt dit waardevol voor jou?

 • Je krijgt een persoonlijke communicatiescan van je online communicatie door Hannie.
 • In de workshop op maat komen er concrete voorbeelden en strategieën aan bod die specifiek zijn voor jouw branche.
 • Je leert hoe je jouw content op een strategische én authentieke manier kan benaderen.
 • Dankzij een handige template kan je na de workshop zelf je content beginnen inplannen en heb je inspiratie & beelden genoeg voor de hele zomer en nazomer.
 • De tijdloze en stijlvolle portretten kan je gebruiken voor een e-book, socialemediapost, website, …
 • Omdat de minishoot langer duurt dan gemiddeld (45 min.) is er tijd genoeg om je foto’s nóg persoonlijker te maken (bijvoorbeeld door enkele kleine attributen die kenmerkend zijn voor je bedrijf mee op de foto te laten poseren).

(ik heb zelf al verschillende shoots bij Annelien achter de rug, je vindt een greep uit de foto’s hieronder. Dikke aanrader! De meeste vindt je ook terug op mijn instagrampagina.)


Waar en Wanneer en Wat kost dat?

De datum van de online workshop met Hannie bepalen we samen met alle deelnemers.

De datum van de shoot: Zaterdag 15 juni 2024

Locatie: Boskant Loft, Nieuwbaan 74, 1785 Merchtem
Boven de winkel van Veneir en Kikerviz.
Ideaal voor het snuisteren naar de leukste cadeautjes gemaakt door andere creatieve ondernemers (of als je even de rust wil opzoeken voor of na je fotoshoot).

Reserveer jouw tijdslot voor de fotoshoot via de online agenda en laat ons weten wanneer de online workshop het beste in jouw agenda past!

Investering in jezelf en je brand:

254 euro (excl. BTW), zeiden we al dat we dit niet doen voor het grote geld 😉

Opgelet: slechts 6 plaatsen beschikbaar!

Die ‘we’, wie zijn dat?

Drie gepassioneerde ondernemers die elkaar dankzij de kracht van sociale media (jaja, er gebeuren daar ook veel mooie dingen) leerden kennen en meteen voelden: hier zit meer in!

Meet Hannie van Synopsis

“Moet je eens wat weten? Ik studeerde ooit communicatie en marketing, maar vond het toen iets commercieel en pushy. Totdat ik besefte dat het ook anders kan! Daarom ben ik er nu voor jou als ethisch copywriter en marketeer! 

Als ondernemer wil jij impact maken op het welzijn van je klanten, zowel op professioneel als op gezondheidsvlak. Maar soms vind je het lastig om te communiceren over je aanbod en verkopen? 

Ik empower je met verbindende marketing en communicatie waar je dicht bij jezelf kan blijven en je aanbod op een authentieke manier kan verkopen zodat je je opgelucht, zelfzeker en impactvol voelt. 

Met mijn eenvrouwzaak Synopsis help ik je door je teksten te schrijven voor je website/folders/nieuwsbrieven of door in een contentstrategie-sessie, marketingstrategie-sessie of deepdive marketingdag mee na te denken over hoe je kan communiceren op een eerlijke, empathische én toch strategische manier. “

Meet Annelien van Radiant Branding

“Thirty-something (auwtch!), juf by day en fotograaf by night. Dat laatste mag je gerust letterlijk nemen, want er bestaat geen grotere nachtraaf dan ik. Tot in de allervroegste uurtjes ben ik bezig met editen, schrijven, creëren, … En dat allemaal omdat ik niks liever wil dan jouw ondernemersverhaal omzetten in de meest geweldige beelden. 

Het is mijn missie om jou en jouw bedrijf op een heel persoonlijke manier vast te leggen, je zelfvertrouwen te geven en te laten stralen. Op die manier wil ik je helpen om je te onderscheiden van de rest en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Ik hou van creativiteit, echtheid, schoonheid en passie. Dat zijn de kernwaarden van mijn fotografie. Vind jij dat ook belangrijk? Dan neem ik je graag mee op avontuur, want zo mag je een brandingshoot gerust zien.”

En ikzelf!

“29 jaar en na een zware burn-out (productondernemer zijn is pittig, ik weet er alles van) sinds september 2022 als consultant, sparringpartner en motivator voor startende & creatieve (product)ondernemers aan de slag. Daarin word ik ook achtervolgd door mijn harige windhondvormige schaduw Thorvi.

En oh ja, ik heb samen met de beste businesspartner een eigen conceptstore met bijhorende kleinschalige eventlocatie, waar de shoot op 15 juni zal doorgaan.

Mijn allergrootste passie is: ondernemers verbinden, inspireren en motiveren (om te gaan voor hun eigen dromen) en daarin zijn mijn 3 ondernemingen een rode draad. En dat is in dit event niet anders. Ik sta in voor de ontvangst, babbels tussendoor en je kan bij mij die dag ook terecht voor vragen.”


VOLZET (6/6 plaatsen ingenomen)

Zin gekregen om je online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen?
Of hé, om gewoon die eerste stapjes te zetten om zichtbaar te zijn?

Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.