Samen zetten we jouw creatieve ideeën om in een succesverhaal.

Het ontwikkelingsproces van een nieuw product kan soms overweldigend zijn, zeker voor een startende ondernemer. Van ondernemingsplan en marktonderzoek tot het opbouwen van de eerste duurzame klantenrelatie, it’s all part of the deal. Enkel door te vallen en weer op te staan, vorm je jouw idee(ën) om tot een succesverhaal. Het belangrijkste is dat je weet dat ik klaar sta om jou als ondernemer in dit ontwikkelingsproces te ondersteunen. 

Ik ben geen business-coach.

Ik wil ondernemers ondersteunen die opzoek zijn naar zichzelf, hun eigen persoonlijkheid en productideeën willen gaan omvormen in een merk. Diegene die zeggen ‘ik ben het beu dat mijn creativiteit alle kanten op gaat, want ik krijg van mijn omgeving altijd maar commentaar’ een duw in de rug geven om het gewoon TE OMARMEN. Om te doen wat goed voelt voor U?

Ik ondersteun o.a. ondernemers die al business coaching gevolgd hebben en hun goesting nog niet gevonden hebben omdat ze ‘moeten kiezen’ en zich onder druk gezet voelen omdat het te snel gaat. Degene die het gevoel hebben dat het te veel is en jouw hoofd alle kanten op gaat, zonder dat je er in begeleid wordt.

Hier dus niet. Wij gaan samen AL jouw ideeën bekijken, afwegen en ordenen.
Hands-on aanpak, zonder te veel te gaan kijken naar perfectionisme. Samen stap voor stap en op jouw tempo aan de slag.

We pakken natuurlijk alles 1 voor 1 aan, maar er gaat niks vanaf de start uitgesloten worden ‘omdat het meer dan 1 ding is’.

Ik ben een sparringspartner en ruggensteun voor de (bijna) ondernemers die een fysiek product als basis willen/hebben. 
Handgemaakt, eigen productie, door jou ontworpen, unieke concepten rond een product met een bepaalde dienst eraan gekoppeld… Bij mij mag alles!

En daarnaast ben ik ook verbinder om al deze fantastische ondernemers samen te brengen.
Want… Ondernemen doe je niet alleen!

Waarom is dit voor mij belangrijk?

Ik neem jou even mee in een persoonlijk verhaal…

‘Je bent niet goed genoeg’

‘Ik gaat dit niet aankunnen.’

De woorden die er bij mij ingehakt hebben tijdens mijn 5e, 6e middelbaar met de studiekeuze voor hoger onderwijs.
Productontwikkeling stond in mijn top 3. Maar uiteindelijk ‘moeten’ verschuiven naar de top 10, omdat ‘het unief was’.

Mijn creatieve zelve op school kon zich niet makkelijk concentreren. Ik was stil, maar altijd aan het dagdromen. Mijn punten, meh, niet altijd top.
Geen vaste vriendengroep, geen ‘kliek’ waar ik nu nog van zeg ‘na 20 jaar zijn we nog beste vriendinnen’. 
Eerst gestart aan ergotherapie in Artevelde (oh boy, niks voor mijn over empatisch hart) en daarna naar ‘PO’ overgegaan.

Ook daar geen vaste kliek. Maar wel de hondenuitlaatservice die ik toen opgestart ben ❤️

En toen begon het.
Ik koos voor mezelf.
Stap per stap heb ik mijn eigen creatieve zelve los gelaten, op zoek naar meer over mezelf. Met het ‘kot’geld dat ik wekelijks over had, kocht ik notitieboekjes, potloden, ecolineverf, markers, aquarel… Ik startte en wisselde van hobbies gelijk het niks was. 2 daarvan heb ik ook ‘omgevormd’ tot businessidee, maar terug laten varen want ‘zal mij maar concentreren op school’.

‘Houd u nu eens vast aan één ding’ hoorde ik wel regelmatig.

En oh boy, ben ik blij dat ik dit intussen kunnen loslaten heb.
Ja, echt. Ik heb intussen 4 (eigenlijk 5, hondenuitlaatservice inclusief) succesvolle ondernemingen opgezet.
Wat is er blijven hangen? Mijn naam en ervaring.

Heb jij verschillende productideeën? Of wil je een dienst & product combineren? Helemaal oké!
We zoeken samen de rode draad en starten met jouw basis. JIJ bent jouw merk. Niemand is jou. Jij bent uniek.
Mijn grootste expertise ligt bij het ver’merken’ van producten, maar ook met combi product/dienst ben jij écht welkom.

Ben jij een pure dienstverlener en wil je toch graag samen werken met mij of andere ondernemers? Dan is mogelijks mijn community ‘Verbindend Ondernemen’ wel iets voor jou! 

Hoe kan ik jou als creatieve ziel gaan ondersteunen?

Thema-avonden, workshops & masterclasses

Elke maand organiseer ik themaavonden in vorm van informatieve lezingen, gevuld met veel praktische tips & met bijhorend netwerkmoment.

Dit gaat van verschillende soorten thema’s, waarbij ik af en toe ook samenwerk met externe experten om mijn eigen ervaringen meer theoretisch te gaan onderbouwen.

Ik ben intussen 5 jaar ondernemer (student – bijberoep – hoofdberoep) en héél veel ervaringen opgedaan, waardoor ik deze niet voor mezelf wil houden en deze wil delen met jou.


Tijdens een workshop gaan we in kleine groep (4-5 personen) aan de slag rond een bepaald thema en krijg je ook 1-1 begeleiding waar nodig. Deze thema’s lopen gelijk met de thema-avonden. Elke thema-avond wordt gevolgd door een bijhorende workshop, steeds enkele weken nadien. Het is geen must om eerst de lezing te volgen, gewoon aansluiten is mogelijk. 

Je kan deze workshopthema’s ook 1-1 boeken. Zelfde inhoud, zelfde tijdschema, maar mijn volle aandacht. De dag spreken we onderling af.


Ben jij ondernemer, coach je zelf ondernemers en wil je mij graag opnemen in één van jouw trajecten of wil je samenwerken voor een masterclass? Op aanvraag rond thema’s van de lezingen of op maat van jouw onderneming/doelgroep.

Hieronder vind je meer informatie per aanbod.

1-1 begeleiding

Loop jij met één van onderstaande vragen rond?

👉🏻 Hoe start ik met ondernemen?
👉🏻 Hoe maak ik de start om mijn merk in de markt te zetten?
👉🏻 Zou mijn product/dienst haalbaar zijn?
👉🏻 Waar moet ik mijn doelgroep gaan zoeken?
👉🏻 Welke strategie zou het beste bij mij passen?
👉🏻 Heb je tips qua aanbod?
👉🏻… of misschien nog een andere vraag waar je mee rondloopt?

Samen kunnen we dit aanpakken!

  • We creëren een uniek verhaal rond jouw product zodat een potentiële klant het waarom en de voordelen van je aanbod begrijpt.
  • We onderzoeken samen de potentiële markt voor het product zodat jij als startende ondernemer kan groeien.
  • Na het marktonderzoek zetten we samen het proces van productontwikkeling in gang of we duiken in het aanbod dat het beste bij jou én jouw potentiële klanten past.
  • Ik introduceer je in mijn netwerk van specialisten en ik leer je graag hoe je salesgesprekken aanpakt als startende, introverte… ondernemer.
  • Ik help je met de website en tips & tricks om hoger scoren in Google (ik heb een SEO-opleiding achter de rug).

Klop gerust aan bij mij voor hulp! Je vindt hieronder de mogelijke opties om samen te werken.

Nood aan inspiratie en tips?

Hier vind jij verschillende mogelijkheden om samen te werken of informatie te verzamelen.

Via mijn podcast, blog en instagram krijg je gratis tips die je kan gaan implementeren in jouw onderneming.

Vond je het nuttig?
Stuur gerust een berichtje via instagram, altijd leuk om te zien wie er mijn blogs leest of podcast beluistert!


Benieuwd wat klanten zeggen?

Jolien J
2024-01-10
Bedankt voor de verfrissende blik op mijn kleur-rijke projecten!
Marie-Lise Van Wassenhove
2023-12-08
Het gratis consult is alvast een dikke aanrader. Alexandra luistert, denkt mee na en geeft concrete tips waar je concreet mee aan de slag kunt.
Jaimie Deadpixel
2023-12-06
Zit je als ondernemer met een idee, of heb je een mogelijke samenwerking dan is de brainstormsessie met Alexandra een echte aanrader. Enkele maanden geleden zat ik met een idee voor een samenwerking. Na onze brainstormsessie hadden we een duidelijk plan hoe we alles zouden aanpakken. Vandaag is onze co-branding officieel gelanceerd. En kan je zeggen dat we het niet zo vlot hadden kunnen doen zonder de raad en hulp van Alexandra. Echt een topper!
Nadine Nordini
2023-11-23
Alexandra heeft me geholpen met concrete tips over hoe mijn verkoop boosten en hoe echt het verschil maken met concullega's. Zij denkt echt met je mee en staat voor je klaar met praktisch advies. Geen boekenwijsheid maar nuttig advies gebaseerd op eigen ervaringen. Een aanrader!
ilse vandael
2023-11-20
Keitof gesprek gehad en nog wat tips meegekregen .zeker de moeite waard. Nogmaals merci voor je hulp.
Inner Mind
2023-10-30
Ik heb Alexandra leren kennen op één van haar netwerkavonden. Ze is als een lijm tussen veel ondernemers. Heel groot diversiteit aan info over alles wat een startende en ervaren ondernemer moet weten. Dit allemaal op zo een leuke laagdrempelige manier. Topper! 🙏
Goedele Van Keer
2023-10-30
Als je wil brainstormen over je onderneming, dan moet je bij Alexandra van Vermarkt zijn. Ze heeft altijd oplossingen en tips waar je direct mee aan de slag kan!
Sille Brugghemans
2023-01-28
Tijdens een sessie van 2u overliepen we mijn webshop, en de nieuwe stappen die ik wil zetten. Alexandra drong meteen door tot de kern en bood al snel enkele concrete oplossingen aan. Super ervaring! Aanrader!
Marjolein
2023-01-27
Als je met veel vragen zit, nood hebt aan een duwtje in de rug of als je op zoek bent naar een second opinion van iemand met ervaring, dan is Alexandra degene bij wie je een brainstorm sessie wil boeken! We hadden een zeer aangenaam vlot gesprek wat mij veel nieuwe inzichten en nieuwe motivatie opleverde! Ze is iemand die je graag in je netwerk wil hebben! Een aanrader voor zowel startende als ervaren ondernemers!
Laura Stala
2022-10-08
Mijn brainstormsessie met Alexandra was exact wat ik nodig had. De ideeën die ze bracht om mijn zaak naar een volgend niveau te tillen waren zo inspirerend dat ik heel veel zin had om er in te vliegen. Alexandra was ook heel enthousiast en bemoedigend! Nadien stond ze ook open om feedback te geven op mijn foto’s en ideeën. Dus het is zeker niet zo dat je er na de brainstormsessie direct alleen voor komt te staan. Zeker een dikke aanrader om met Alexandra samen te werken!!

Wie ben ik?

Mijn naam is Alexandra, 29 jaar oud en sinds 11/2/22 dogmom van geweldige greyhound Thorvi. Ik woon Buggenhout met mijn man Nick en ben zot van honden, netwerken en alles wat met natuur te maken heeft.

Zelf hoorde ik ooit tot de groep van starters.

In 2020 studeerde ik af als productontwikkelaar en daar heb ik mij kunnen verdiepen in marktonderzoek en het opbouwen van een goed werkend product. Alles rond het ondernemerschap heb ik mezelf aangeleerd door véél onderzoek te doen, te praten met gelijkgestemde ondernemers en te netwerken.


Winkelwagen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.